Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Título: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Outros títulos: The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Autor: Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Data: Ago-2011
Date of entry: 1-Nov-2011
Editora: М'ясні технології світу / World meat technologies
Palavras-chave: енергія
кутер
збереження
подрібнення
Resumo: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
Aparece nas colecções:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.

Ferramentas administrativas