Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Назва: | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері |
Інші назви: | The problem of energy saving when grinding meat in the cutter |
Автори: | Закалов, Олександр Васильович Бортник, Андрій Ігорович Zakalov, Oleksandr Bortnyk, Andriy |
Бібліографічний опис: | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с. |
Дата публікації: | сер-2011 |
Дата внесення: | 1-лис-2011 |
Видавництво: | М'ясні технології світу / World meat technologies |
Теми: | енергія кутер збереження подрібнення |
Короткий огляд (реферат): | У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter.pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png | 836,51 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__OCR.djvu | 857,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора