Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій : [8] Домівка зібрання

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 8 з 8
Попередній переглядДата публікаціїНазваАвтор(и)
Monohrafiya_Stadnyk__COVER.png.jpg2015Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Kravec_Shynkaryk-Povyshenije_bezopasnosti_Minsk_2011__COVER.png.jpg2011Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сывороткиКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
M_Shynkaryk-Doslidjennja_vplyvu_Lutsk_2009__COVER.png.jpg2009Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Energetychni_aspekty__COVER.png.jpg2011Енергетичні аспекти застосування гідродинамічних кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Зварич, Наталія Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Resursosberigajuchi_aspekty__COVER.png.jpg2011Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Kazejin_ekon_pr__COVER.png.jpg2011Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїнуВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png.jpg2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Vplyv_gidrodynamiky1-1__COVER.png.jpg2011Дослідження впливу гідродинамічних характеристик на ефективність кавітаційної обробкиВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 8 з 8