Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
| Pealkiri: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
| Teised pealkirjad: | Rheological features of production of casein |
| Autor: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
| Affiliation: | ТНТУ |
| Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
| Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
| Ilmumisaasta: | okt-2017 |
| Date of entry: | 12-det-2017 |
| Kirjastaja: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 637.3 |
| Märksõnad: | виробництво казеїну казеїн реологія |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 108 |
| Start page: | 108 |
| Kokkuvõte: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
| Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Asub kollektsiooni(de)s: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Vaata/Ava |
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
Admin vahendid