Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Назва: Реологічні аспекти виробництва казеїну
Інші назви: Rheological features of production of casein
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Приналежність: ТНТУ
Бібліографічний опис: Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Конференція/захід: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Дата публікації: жов-2017
Дата внесення: 12-гру-2017
Видавництво: ТНТУ ім. І.Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 637.3
Теми: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 108
Початкова сторінка: 108
Короткий огляд (реферат): Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Власник авторського права: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Kravec.djvu15,22 kBDjVuПереглянути/відкрити
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора