Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Títol: Реологічні аспекти виробництва казеїну
Altres títols: Rheological features of production of casein
Autor: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Data de publicació: d’o-2017
Date of entry: 12-de -2017
Editorial: ТНТУ ім. І.Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.3
Paraules clau: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
Resum: Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Copyright owner: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFVeure/Obrir
Kravec.djvu15,22 kBDjVuVeure/Obrir
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.

Eines d'Administrador