DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Факультет інженерії машин, споруд та технологій (ФМТ) >

Кафедра обладнання харчових технологій (ОХ) : [14]

Домівка фонду

Logo
 
 
або переглянути 

Зібрання цього фонду

Нові матеріали (усі)

Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 на тему: «Вивчення роботи відцентрових насосів» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»

Методичний посібник для практичних занять з курсу «Холодильна техніка»

Курс лекцій з холодильної техніки

Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки

Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням

Енергетичні аспекти застосування гідродинамічних кавітаційних пристроїв у технологічних процесах

Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесах

Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну

Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної

Дослідження впливу гідродинамічних характеристик на ефективність кавітаційної обробки

Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері

Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібник

Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник

Основи тертя і зношування в машинах: Навчальний посібник

 

Стрічки RSS

RSS Feed RSS Feed

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus