Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій : [15] Домівка зібрання

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 15 з 15
ТипДата публікаціїНазваАвтор(и)
-30-чер-2017Навчальний посібник до написання розділу дипломного проекту та дипломної роботи ″Безпека в надзвичайних ситуаціях″ для студентів всіх спец. денної, заочної (дистанційної) та екстернатної форм навчанняСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена Степанівна; Мудра, Дарія Володимирівна
Learning Objectчер-2017Курс лекцій з дисципліни "Теплотехніка" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Кравець, Олег Ігорович
Learning Objectкві-2017Методичний посібник для виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи теплотехніки» для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Book30-чер-2017Навчальний посібник щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»Ворощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Лясота, Оксана Михайлівна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Object28-чер-2017Навчальний посібник з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 2Вітенько, Тетяна Миколаївна
Learning Object28-чер-2017Навчальний посібник з дисципліни Процеси та апарати харчових виробництв для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 1.Вітенько, Тетяна Миколаївна
Learning Object23-чер-2017Методичні вказівки щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»Ворощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Лясота, Оксана Михайлівна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Objectтра-2017Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Object2015Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 на тему: «Вивчення роботи відцентрових насосів» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Плекскун, Михайло Іванович
Book30-гру-2016Методичний посібник для практичних занять з курсу «Холодильна техніка»Вітенько, Тетяна Миколаївна
Book17-лют-2016Курс лекцій з холодильної технікиВітенько, Тетяна Миколаївна
Articleсер-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
Book2011Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
Book2011Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
Book2011Основи тертя і зношування в машинах: Навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Закалов, Ігор Олександрович
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 15 з 15