Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій : [7] Домівка зібрання

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення електронною поштою про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 7 з 7
Попередній переглядДата публікаціїНазваАвтор(и)
Metod_vkazivky_do_rozr_-prak_No2__COVER.png.jpg2015Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 на тему: «Вивчення роботи відцентрових насосів» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Плекскун, Михайло Іванович
praktychniholodylnatehnika__COVER.png.jpg30-гру-2016Методичний посібник для практичних занять з курсу «Холодильна техніка»Вітенько, Тетяна Миколаївна
lectionsholodylnatehnika__COVER.png.jpg17-лют-2016Курс лекцій з холодильної технікиВітенько, Тетяна Миколаївна
The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png.jpgсер-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
TexBook_Zakalov_Kurs_project_2011__COVER.png.jpg2011Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
TextBook_Zavalov_Diplom_project_2011__COVER.png.jpg2011Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
TextBook_Zakalov_Basic__COVER.png.jpg2011Основи тертя і зношування в машинах: Навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Закалов, Ігор Олександрович
Матеріали зібрання (сортування: Дати збереження за спаданням): від 1 до 7 з 7