Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій : [15] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 15 з 15
ТипДата випускуНазваАвтор(и)
-30-чер-2017Навчальний посібник до написання розділу дипломного проекту та дипломної роботи ″Безпека в надзвичайних ситуаціях″ для студентів всіх спец. денної, заочної (дистанційної) та екстернатної форм навчанняСтручок, Володимир Сергійович; Стручок, Олена Степанівна; Мудра, Дарія Володимирівна
Learning Objectчер-2017Курс лекцій з дисципліни "Теплотехніка" для студентів спеціальності 181 "Харчові технології"Кравець, Олег Ігорович
Learning Objectкві-2017Методичний посібник для виконання лабораторних робіт з курсу «Теоретичні основи теплотехніки» для студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Book30-чер-2017Навчальний посібник щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»Ворощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Лясота, Оксана Михайлівна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Object28-чер-2017Навчальний посібник з дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 2Вітенько, Тетяна Миколаївна
Learning Object28-чер-2017Навчальний посібник з дисципліни Процеси та апарати харчових виробництв для самостійного вивчення курсу орієнтовано на спеціалізацію “Обладнання переробних і харчових виробництв” в рамках спеціальності «Галузеве машинобудування», частина 1.Вітенько, Тетяна Миколаївна
Learning Object23-чер-2017Методичні вказівки щодо проходження практик бакалаврами спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв»Ворощук, Віктор Ярославович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Лясота, Оксана Михайлівна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Objectтра-2017Методичні вказівки до лабораторного заняття «Вивчення роботи обладнання для виробництва сиру»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Learning Object2015Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 на тему: «Вивчення роботи відцентрових насосів» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Плекскун, Михайло Іванович
Book30-гру-2016Методичний посібник для практичних занять з курсу «Холодильна техніка»Вітенько, Тетяна Миколаївна
Book17-лют-2016Курс лекцій з холодильної технікиВітенько, Тетяна Миколаївна
Articleсер-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
Book2011Курсове проектування з технологічного обладнання харчових виробництв : навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
Book2011Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Ворощук, Віктор Ярославович
Book2011Основи тертя і зношування в машинах: Навчальний посібникЗакалов, Олександр Васильович; Закалов, Ігор Олександрович
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 15 з 15