Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1077

Назва: Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв: навчальний посібник
Автори: Закалов, Олександр Васильович
Ворощук, Віктор Ярославович
Бібліографічний опис: Закалов О.В. Дипломне проектування технологічного обладнання переробних і харчових виробництв : навчальний посібник / О.В. Закалов, В.Я. Ворощук. – Видавництво ТНТУ ім.І. Пулюя, 2011.– 350 с.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 27-тра-2011
Видавництво: Видавництво ТНТУ ім.І. Пулюя
Теми: дипломний проект
методичні рекомендації
обладнання переробних та харчових виробництв
Короткий огляд (реферат): Наведено загальні вимоги й методичні рекомендації з виконання та оформлення дипломного проекту зі спеціальності 7.090221 (7.05050313) «Обладнання переробних та харчових виробництв». Складено з урахуванням сучасних вимог Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України до підвищення якості підготовки молодих спеціалістів й останніх досягнень науки і техніки.
Опис: Розглянуто та затверджено на засіданні кафедри обладнання харчових технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № 10 від 16.12.2010 року. Схвалено й рекомендовано до друку на засіданні методичної комісії факультету переробних і харчових виробництв Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, протокол № ___ від ____.___.2011 року.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1077
Тип вмісту: Book
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора