DSpace
Зареєструватися
українська русский English polski français
Deutsch español italiano svenska
中文 Ελληνικά norsk
日本語 magyar
čeština
   

ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя >
Авторські публікації дослідників >
Зібрання книг >

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17282

Назва: Методичний посібник для практичних занять з курсу "Холодильна техніка"
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Бібліографічний опис: Вітенько Т.М. Методичний посібник для практичних занять з курсу "Холодильна техніка".– Тернопіль: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2016. - 112с.
Дата публікації: 2016
Видавець: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Район розташування: Тернопіль
Ключові слова: обладнання переробних і харчових виробництв
Кількість сторінок: 112
Опис: Методичні вказівки розглянуті і затверджені на засіданні кафедри “ Обладнання харчових технологій “ Протокол No 7 від “30” _12 2015 р. Схвалено і рекомендовено до друку методичною радою факультету переробних і харчових виробництв Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя.
Зміст: Зміст Вступ Список основних позначень. 1.Дійсні цикли парових холодильних установок. 1.1. Тепловий розрахунок холодильних установок. 1.2. Тепловий розрахунок циклів холодильних установок двоступеневого стиску. 1.3. Приклади розрахунків. 2. Теплообмінні апарати холодильних установок. 2.1. Конденсатори. 2.2. Випарники холодильних установок. 2.3. Камерне обладнання. 2.4. Переохолоджувачі. 2.5. Приклади розрахунків. 3. Допоміжне обладнання холодильних машин. 3.1. Ресивери. 3.2. Відділювачі рідини. 3.3. Проміжні ємкості. 3.4. Масловідділювачі, маслозбірники. 3.5. Зворотні клапани. 3.6. Насоси для води, росолу холодоагенту. 4. Холодильники для харчових продуктів. 4.1. Структура холодильників. 4.1.1. Розпридільні холодильники. 4.1.2. Структура холодильників мясокомбінатів. 4.1.3. Структура холодильників для овочів і фруктів. 4.1.4. Приклад вибору структури холодильника. 4.2. Теплотехнічний розрахунок ізоляції огороджуючих конструкцій. 4.2.1. Розрахунок кофіцієнта теплопередачі. 4.2.2. Визначення товщини теплоізоляційного шару. 4.2.3. Перевірка огороджуючих конструкцій на випадання конденсанту. 4.2.4. Приклади розрахунків. 4.3. Розрахунок теплопотоків в камери холодильників. 4.3.1. Визначення розрахункового теплового навантаження для вибору камерного обладнання. 4.3.2. Розрахунок теплопотоків через огороджуючі конструкції. 4.3.3. Розрахунок теплопотоків від вантажів при холодильній обробці 4.3.4. Розрахунок теплопотоків від вентиляції приміщень. 4.3.5. Розрахунок експлуатаційних теплопотоків. 4.3.6. Визначення навантаження для підбору компресора. 4.3.7. Приклади розрахунків. 5. Системи охолодження і типи холодильних установок. 5.1. Безнасосні схеми безпосереднього охолодження. 5.2. Холодильні установки, що працюють на аміаку. 5.3. Насосно-циркуляційні схеми безпосереднього охолодження. 5.4. Схеми з проміжним холодоносієм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17282
Власник авторського права: Вітенько Тетяна Миколаївна
Перелік літератури: 1. Н.Я .Барулин. Применение холода в пищевой промышленности. -М.: Пищевая промышленность, 1979. -312. 2. Н.Д.Кочетков. Холодильная техника. -М.: Пищевая промышленность, 1966. -280. 3. Б.Г.Маринюк Аппараты холодильных машин. -М.: Пищевая промышленность, 1995. -315. 4. В.Ф.Лебедев. Холодильная техника. -М.: Агропромиздат, 1986. -335. 5. Б.К.Явнель. Курсовое и дипломное проектирование холодильных установок и систем кондиционирования воздуха. -М.: Агропромиздат, 1989. 6. Е.С .Курилев. Холодильные установки. -М.: Агропромиздат, 1975. -622. 7. З .С.Шлипченко. Насосы, компрессоры, вентиляторы. -К .: Техника, 1976. -622. 8. И.С .Падылькес. Свойства холодильных агентов. -М.: Агропромиздат, 1974. -180. 9. Э .Альмаши. Быстрое замораживание пищевых продуктов. -М.: Легкая и пищевая промышленности, 1981. -407. 10. А.Т .Ионов. Автоматизированные, роторные, морозильные агрегаты для замораживания пищевых продуктов. -М.: Пищевая промышленность, 1981. - 175. 11. Рой Дж.Досаат. Основы холодильной техники. -М.: Агропроиздат, 1984, -412. 12. Ю .И.Фримштейн. Промышленные холодильные установки. -М.: Пищевая промышленность, 1974. -430, 13. Богданов С.М., Куприянова. Задачник по термодинамическим расчётам в пищевой и холодильной промышленности. -М.: Пищевая промышленность, 1983. - 215. 14. М.Бежанншвили. Холодильные компрессоры. Справочник. -М.: Легкая промышленность, 1981. -450.
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг

Файли цього матеріалу:

Файл Опис РозмірФормат
metodychnyy_posibnyk_praktychy_roboty_Holodylna technika__COVER.png59,25 kBimage/pngЕскіз
Переглянути/Відкрити
metodychnyy_posibnyk_praktychy_roboty_Holodylna technika.djvu3,45 MBDjVuПереглянути/Відкрити
metodychnyy_posibnyk_praktychy_roboty_Holodylna technika.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити

Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

 

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард 
Зворотний зв’язок
Якщо Ви знайшли помилку, або інформація на сайті неточна — натисніть „Ctrl+Enter“ та виправте неточність. Дякуємо! Система Orphus