Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276

Назва: Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»
Автори: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець,– Тернопіль: ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 10с.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
Теми: обладнання переробних і харчових виробництв
Кількість сторінок: 10
Короткий огляд (реферат): МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторно-практичного заняття №1 на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКАМета: Дослідити зміну температури і однорідності молока в процесі зберігання. Ключові слова: молоко, температура, масова частка жиру.
Опис: Дослідження зміни температури і однорідності молока в процесі зберіганн
Заслухано та рекомендовано до друку засіданням кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No11 від 26.05.2016 р. Рекомендовано до друку засіданням методичної ради факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No 2 від 14 06.2016 р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276
Власник авторського права: © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2016
Перелік літератури: 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с. 2. Гаврилов В.А. Емкосное оборудование молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1987. – 184с.
Тип вмісту : Learning Object
Розташовується у зібраннях:Зібрання книг



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.