Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276

Tytuł: Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»
Authors: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Cytat: Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 10с.
Data wydania: 2015
Date of entry: 29-cze-2016
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
Słowa kluczowe: обладнання переробних і харчових виробництв
Strony: 10
Abstract: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторно-практичного заняття №1 на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКАМета: Дослідити зміну температури і однорідності молока в процесі зберігання. Ключові слова: молоко, температура, масова частка жиру.
Opis: Дослідження зміни температури і однорідності молока в процесі зберіганн
Заслухано та рекомендовано до друку засіданням кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No11 від 26.05.2016 р. Рекомендовано до друку засіданням методичної ради факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No 2 від 14 06.2016 р.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276
Właściciel praw autorskich: © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2016
Wykaz piśmiennictwa: 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с.
2. Гаврилов В.А. Емкосное оборудование молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1987. – 184с.
Typ zawartości: Learning Object
Występuje w kolekcjach:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora