Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-29T10:06:58Z | - |
dc.date.available | 2016-06-29T10:06:58Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 10с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276 | - |
dc.description | Дослідження зміни температури і однорідності молока в процесі зберіганн | uk |
dc.description | Заслухано та рекомендовано до друку засіданням кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No11 від 26.05.2016 р. Рекомендовано до друку засіданням методичної ради факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No 2 від 14 06.2016 р. | - |
dc.description.abstract | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторно-практичного заняття №1 на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКАМета: Дослідити зміну температури і однорідності молока в процесі зберігання. Ключові слова: молоко, температура, масова частка жиру. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | обладнання переробних і харчових виробництв | uk |
dc.title | Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» | uk |
dc.type | Learning Object | uk |
dc.rights.holder | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2016 | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.format.pages | 10 | - |
dc.relation.references | 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с. | uk |
dc.relation.references | 2. Гаврилов В.А. Емкосное оборудование молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1987. – 184с. | - |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka_.pdf | 548,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka_.djvu | 161,24 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka___COVER.png | 160,06 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора