Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.date.accessioned2016-06-29T10:06:58Z-
dc.date.available2016-06-29T10:06:58Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 10с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276-
dc.descriptionДослідження зміни температури і однорідності молока в процесі зберіганнuk
dc.descriptionЗаслухано та рекомендовано до друку засіданням кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No11 від 26.05.2016 р. Рекомендовано до друку засіданням методичної ради факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No 2 від 14 06.2016 р.-
dc.description.abstractМЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторно-практичного заняття №1 на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКАМета: Дослідити зміну температури і однорідності молока в процесі зберігання. Ключові слова: молоко, температура, масова частка жиру.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subjectобладнання переробних і харчових виробництвuk
dc.titleМетодичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»uk
dc.typeLearning Objectuk
dc.rights.holder© Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2016uk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.format.pages10-
dc.relation.references1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с.uk
dc.relation.references2. Гаврилов В.А. Емкосное оборудование молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1987. – 184с.-
Розташовується у зібраннях:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора