Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276

Заглавие: Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»
Автори: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 10с.
Дата на Публикуване: 2015
Date of entry: 29-Юни-2016
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
Ключови Думи: обладнання переробних і харчових виробництв
Number of pages: 10
Резюме: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторно-практичного заняття №1 на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКАМета: Дослідити зміну температури і однорідності молока в процесі зберігання. Ключові слова: молоко, температура, масова частка жиру.
Описание: Дослідження зміни температури і однорідності молока в процесі зберіганн
Заслухано та рекомендовано до друку засіданням кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No11 від 26.05.2016 р. Рекомендовано до друку засіданням методичної ради факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No 2 від 14 06.2016 р.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276
Copyright owner: © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2016
References (Ukraine): 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с.
2. Гаврилов В.А. Емкосное оборудование молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1987. – 184с.
Content type: Learning Object
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka_.pdf548,74 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka_.djvu161,24 kBDjVuИзглед/Отваряне
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka___COVER.png160,06 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти