Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276

Tittel: Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»
Authors: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до лабораторно-практичного заняття № 1 "Обладнання для зберігання молока" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 10с.
Utgivelsesdato: 2015
Date of entry: 29-jun-2016
Forlag: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
Emneord: обладнання переробних і харчових виробництв
Number of pages: 10
Abstrakt: МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до лабораторно-практичного заняття №1 на тему: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ЗБЕРІГАННЯ МОЛОКАМета: Дослідити зміну температури і однорідності молока в процесі зберігання. Ключові слова: молоко, температура, масова частка жиру.
Beskrivelse: Дослідження зміни температури і однорідності молока в процесі зберіганн
Заслухано та рекомендовано до друку засіданням кафедри промислового маркетингу Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No11 від 26.05.2016 р. Рекомендовано до друку засіданням методичної ради факультету економіки і менеджменту Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя. Протокол No 2 від 14 06.2016 р.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17276
Copyright owner: © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2016
References (Ukraine): 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с.
2. Гаврилов В.А. Емкосное оборудование молочной промышленности. – М.: Агропромиздат, 1987. – 184с.
Content type: Learning Object
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka_.pdf548,74 kBAdobe PDFVis/Åpne
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka_.djvu161,24 kBDjVuVis/Åpne
Obladnannja_dlja_zberigannja_moloka___COVER.png160,06 kBimage/pngVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy