Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17287
Назва: | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 на тему: «Вивчення роботи відцентрових насосів» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» |
Автори: | Шинкарик, Марія Миколаївна Кравець, Олег Ігорович Плекскун, Михайло Іванович |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до лабораторної роботи № 2 "Вивчення роботи відцентрових насосів" з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості» для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.051701 Харчові технології та інженерія, 7.05170108 Технології зберігання, консервування та переробки молока / укл. : М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, М.І. Плескун. – Тернопіль : ТНТУ ім. І.Пулюя, 2015. – 11с. |
Дата публікації: | 2015 |
Дата внесення: | 29-чер-2016 |
Видавництво: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Теми: | обладнання для транспортування рідких продуктів насос напір розрідження всмоктування |
Кількість сторінок: | 11 |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до лабораторної роботи із вивчення будову відцентрового насосу то його роботи в мережі. Мета: Вивчити будову відцентрового насосу то його роботу в мережі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/17287 |
Власник авторського права: | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., Плескун М.І., 2015 |
Перелік літератури: | 1. Єресько Г.О. Технологічне обладнання молочних виробництв : Навчальний посібник / Г.О. Єресько, М.М. Шинкарик, В.Я. Ворощук – К.: Інкос, 2007. – 336с. 2. Мирончук В.Г. Розрахунки обладнання підприємств переробної і харчової промисловості: навчальний посібник / Мирончук В.Г., Орлов Р.О., Українець А.І. та ін. – Вінниця. Нова книга, 2004. – 288с. 3. Сурков В.Д., Липатов Н.Н., Золотин Ю.П Технологическое оборудование предприятий молочной промышленности. – М.: Легкая и пищевая промышленность,1983. – 432с. |
Тип вмісту: | Learning Object |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metod_vkazivky_do_rozr_-prak_No2pdf | 309,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Metod_vkazivky_do_rozr_-prak_No2.djvu | 214,44 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Metod_vkazivky_do_rozr_-prak_No2__COVER.png | 169,25 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора