Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Title: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Other Titles: | Rheological features of production of casein |
Authors: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
Issue Date: | okt-2017 |
Date of entry: | 12-dec-2017 |
Publisher: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 637.3 |
Keywords: | виробництво казеїну казеїн реологія |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 108 |
Start page: | 108 |
Abstract: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools