Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Title: Реологічні аспекти виробництва казеїну
Other Titles: Rheological features of production of casein
Authors: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Issue Date: okt-2017
Date of entry: 12-dec-2017
Publisher: ТНТУ ім. І.Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.3
Keywords: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
Abstract: Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Copyright owner: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Content type: Conference Abstract
Ebben a gyűjteményben:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
Kravec.djvu15,22 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools