このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

タイトル: Реологічні аспекти виробництва казеїну
その他のタイトル: Rheological features of production of casein
著者: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
発行日: 10月-2017
Date of entry: 12-12月-2017
出版者: ТНТУ ім. І.Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.3
キーワード: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
抄録: Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Copyright owner: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDF見る/開く
Kravec.djvu15,22 kBDjVu見る/開く
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール