Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Tytuł: Реологічні аспекти виробництва казеїну
Inne tytuły: Rheological features of production of casein
Authors: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Akcesoria: ТНТУ
Cytat: Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Data wydania: paź-2017
Date of entry: 12-gru-2017
Wydawca: ТНТУ ім. І.Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
UDC: 637.3
Słowa kluczowe: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Strony: 1
Zakres stron: 108
Główna strona: 108
Abstract: Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Właściciel praw autorskich: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Kravec.djvu15,22 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora