Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Tytuł: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Inne tytuły: | Rheological features of production of casein |
Authors: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
Akcesoria: | ТНТУ |
Cytat: | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
Konferencja/wydarzenie: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
Data wydania: | paź-2017 |
Date of entry: | 12-gru-2017 |
Wydawca: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 637.3 |
Słowa kluczowe: | виробництво казеїну казеїн реологія |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 108 |
Główna strona: | 108 |
Abstract: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
Właściciel praw autorskich: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora