กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

ชื่อเรื่อง: Реологічні аспекти виробництва казеїну
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Rheological features of production of casein
ผู้แต่ง: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
วันที่เผยแพร่: ตุล-2017
Date of entry: 12-ธัน-2017
สำนักพิมพ์: ТНТУ ім. І.Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.3
คำสำคัญ: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
บทคัดย่อ: Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Copyright owner: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFดู/เปิด
Kravec.djvu15,22 kBDjVuดู/เปิด
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ