Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Teitl: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Teitlau Eraill: | Rheological features of production of casein |
Awduron: | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
Dyddiad Cyhoeddi: | Oct-2017 |
Date of entry: | 12-Dec-2017 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 637.3 |
Allweddeiriau: | виробництво казеїну казеїн реологія |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 108 |
Start page: | 108 |
Crynodeb: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.
Offer Gweinyddol