Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Titre: | Реологічні аспекти виробництва казеїну |
Autre(s) titre(s): | Rheological features of production of casein |
Auteur(s): | Кравець, Олег Ігорович Четверікова, Світлана Олександрівеа Шинкарик, Марія Миколаївна |
Affiliation: | ТНТУ |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с. |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» |
Date de publication: | oct-2017 |
Date of entry: | 12-déc-2017 |
Editeur: | ТНТУ ім. І.Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 637.3 |
Mots-clés: | виробництво казеїну казеїн реологія |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 108 |
Start page: | 108 |
Résumé: | Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620 |
Copyright owner: | © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
Kravec.pdf | 380,72 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
Kravec.djvu | 15,22 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
Kravec__COVER.png | 285,37 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration