Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620

Заглавие: Реологічні аспекти виробництва казеїну
Други Заглавия: Rheological features of production of casein
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівеа
Шинкарик, Марія Миколаївна
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Кравець О.І. Реологічні аспекти виробництва казеїну / О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик // IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 11-12 жовт. 2017.: матеріали – К.: – 2017. – 108 с.
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Дата на Публикуване: Окт-2017
Date of entry: 12-Дек-2017
Издател: ТНТУ ім. І.Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 637.3
Ключови Думи: виробництво казеїну
казеїн
реологія
Number of pages: 1
Page range: 108
Start page: 108
Резюме: Виробництво казеїну можна розглядати як зміну реологічних властивостей сировини під дією біологічних та фізико-хімічних чинників. Такий підхід дозволяє виділити основні реологічні характеристики, які впливають на проведення технологічної операції.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22620
Copyright owner: © О.І. Кравець, С.О Четверікова, М.М. Шинкарик, 2017
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Kravec.pdf380,72 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Kravec.djvu15,22 kBDjVuИзглед/Отваряне
Kravec__COVER.png285,37 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти