Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій : [20] Collection home page

Logo

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Conference AbstractDec-20218-Jul-2022Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємствШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Methodical recommendations201923-Dec-20192. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинарик, Марія Миколвївна; Кравець, Олег Ігорович
Conference AbstractNov-201923-Dec-2019. Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушаркиКравець, Олег Ігорович; Ваверчак, Андрій Степанович
Conference AbstractSep-201712-Dec-2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна
Conference AbstractNov-201712-Dec-2017Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівна
Conference AbstractOct-201712-Dec-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівеа; Шинкарик, Марія Миколаївна
OtherApr-201716-Jun-2017Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостямиВенгринович, Степан
ArticleJun-201715-Jun-2017Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензійОрлюк, Юрій Тимовійович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Other20179-Jun-2017Зменшення енергозатрат на процес сушіння казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
OtherMay-20179-Jun-2017Пружний фільтрувальний елементШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Юкало, Володимир Глібович
-Apr-20177-Jun-2017Пути сокращения энергозатрат при сушке казеинаКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Радіо, Лариса Володимирівна; Четверікова, Світлана Олександрівна
Book201526-May-2017Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович
Article201128-Mar-2012Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сывороткиКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Article200928-Mar-2012Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Article201110-Nov-2011Енергетичні аспекти застосування гідродинамічних кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Зварич, Наталія Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Article20119-Nov-2011Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-Nov-2011Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїнуВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-Nov-2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Article20119-Nov-2011Дослідження впливу гідродинамічних характеристик на ефективність кавітаційної обробкиВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
ArticleAug-20111-Nov-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20