Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607

Назва: Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Shynkaryk, Mariia
Бібліографічний опис: Кравец О.І.,Шинкарик М.Н. Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки.// Инновационные технологии в производстве и переработке сельскохозяйственной продукции. Доклады Международной научно-практической конференции, 14-15 апреля 2011г.часть 2.Минск, БГАТУ. С.168-171.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 28-бер-2012
Видавництво: БГАТУ
УДК: 637.3
Теми: молочная сыворотка
сырная пыль
фильтрование
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора