Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігоровичuk
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївнаuk
dc.contributor.authorShynkaryk, Mariiaen
dc.date.accessioned2012-03-28T13:44:26Z-
dc.date.available2012-03-28T13:44:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКравец О.І.,Шинкарик М.Н. Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки.// Инновационные технологии в производстве и переработке сельскохозяйственной продукции. Доклады Международной научно-практической конференции, 14-15 апреля 2011г.часть 2.Минск, БГАТУ. С.168-171.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607-
dc.language.isoruuk
dc.publisherБГАТУuk
dc.subjectмолочная сывороткаuk
dc.subjectсырная пыльuk
dc.subjectфильтрованиеuk
dc.titleПовышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сывороткиuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc637.3uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора