Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607

Заглавие: Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Shynkaryk, Mariia
Bibliographic description (Ukraine): Кравец О.І.,Шинкарик М.Н. Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сыворотки.// Инновационные технологии в производстве и переработке сельскохозяйственной продукции. Доклады Международной научно-практической конференции, 14-15 апреля 2011г.часть 2.Минск, БГАТУ. С.168-171.
Дата на Публикуване: 2011
Date of entry: 28-Мар-2012
Издател: БГАТУ
UDC: 637.3
Ключови Думи: молочная сыворотка
сырная пыль
фильтрование
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1607
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти