Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606

Назва: Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруванням
Автори: Кравець, Олег Ігорович
Шинкарик, Марія Миколаївна
Shynkaryk, Mariia
Бібліографічний опис: Кравець О.І., Шинкарик М.М. Дослідження впливу температури сироватки на процес її очистки фільтруванням.// Сільськогосподарські машини . Збірник наукових статей. Вип.. 18,Ред.-видав. Від. Луцького НТУ, Луцьк, 2009, с.201-205.
Дата публікації: 2009
Дата внесення: 28-бер-2012
Видавництво: Луцький НТУ
УДК: 621.326
Теми: сирна пилюка
фільтрування
адгезія
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовані шляхи підвищення ефективності технологічного процесу відділення білкової пилюки від сироватки. Проведенні дослідження впливу температури на величину адгезійної взаємодії, що виникає між молочним білком та фільтрувальною поверхнею, та на величину пенетрацї (проникнення). Зроблені висновки щодо можливості використання температури з метою регулювання адгезійної міцності та пенетрацї.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1606
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора