Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій : [20] Page d'accueil de la collection

Logo

Naviguer
Abonnez-vous à cette collection afin de recevoir un avis quotidien des derniers ajouts. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Les items dans la collection (arrangés par Date soumis en ordre Décroissant: 1 à 20 de 20
TypeDate de publicationDate of entryTitreAuteur(s)
Conference Abstractdéc-20218-jui-2022Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємствШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Methodical recommendations201923-déc-20192. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинарик, Марія Миколвївна; Кравець, Олег Ігорович
Conference Abstractnov-201923-déc-2019. Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушаркиКравець, Олег Ігорович; Ваверчак, Андрій Степанович
Conference Abstractsep-201712-déc-2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна
Conference Abstractnov-201712-déc-2017Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівна
Conference Abstractoct-201712-déc-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівеа; Шинкарик, Марія Миколаївна
Otheravr-201716-jui-2017Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостямиВенгринович, Степан
Articlejui-201715-jui-2017Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензійОрлюк, Юрій Тимовійович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Other20179-jui-2017Зменшення енергозатрат на процес сушіння казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Othermai-20179-jui-2017Пружний фільтрувальний елементШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Юкало, Володимир Глібович
-avr-20177-jui-2017Пути сокращения энергозатрат при сушке казеинаКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Радіо, Лариса Володимирівна; Четверікова, Світлана Олександрівна
Book201526-mai-2017Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович
Article201128-mar-2012Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сывороткиКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Article200928-mar-2012Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Article201110-nov-2011Енергетичні аспекти застосування гідродинамічних кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Зварич, Наталія Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Article20119-nov-2011Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-nov-2011Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїнуВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-nov-2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Article20119-nov-2011Дослідження впливу гідродинамічних характеристик на ефективність кавітаційної обробкиВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Articleaoû-20111-nov-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
Les items dans la collection (arrangés par Date soumis en ordre Décroissant: 1 à 20 de 20