Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій : [20] Домівка зібрання Перегляд статистики

Logo

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 20
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Conference Abstractгру-20218-лип-2022Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємствШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Methodical recommendations201923-гру-20192. Методичні вказівки до лабораторної роботи «Дослідження процесу маслоутворення» з курсу «Технологічне обладнання молочної промисловості»Шинарик, Марія Миколвївна; Кравець, Олег Ігорович
Conference Abstractлис-201923-гру-2019. Дослідження теплообміну між матеріалом та сушильним агентом при роботі барабанної сушаркиКравець, Олег Ігорович; Ваверчак, Андрій Степанович
Conference Abstractвер-201712-гру-2017Очищення молочної сироватки як спосіб зменшення забруднення навколишнього середовища відходами молочного виробництваКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна
Conference Abstractлис-201712-гру-2017Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівна
Conference Abstractжов-201712-гру-2017Реологічні аспекти виробництва казеїнуКравець, Олег Ігорович; Четверікова, Світлана Олександрівеа; Шинкарик, Марія Миколаївна
Otherкві-201716-чер-2017Інтенсифікація сушіння харчових мас із пружно-пластичними властивостямиВенгринович, Степан
Articleчер-201715-чер-2017Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензійОрлюк, Юрій Тимовійович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Other20179-чер-2017Зменшення енергозатрат на процес сушіння казеїнуШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович
Otherтра-20179-чер-2017Пружний фільтрувальний елементШинкарик, Марія Миколаївна; Кравець, Олег Ігорович; Юкало, Володимир Глібович
-кві-20177-чер-2017Пути сокращения энергозатрат при сушке казеинаКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Радіо, Лариса Володимирівна; Четверікова, Світлана Олександрівна
Book201526-тра-2017Науково - технічні основи дискретної дії на компоненти при перемішуванніСтадник, Ігор Ярославович
Article201128-бер-2012Повышение экологической безопасности молочных предприятий путем очистки сывороткиКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Article200928-бер-2012Дослідження впливу температури на процес очистки сироватки фільтруваннямКравець, Олег Ігорович; Шинкарик, Марія Миколаївна; Shynkaryk, Mariia
Article201110-лис-2011Енергетичні аспекти застосування гідродинамічних кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Зварич, Наталія Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Article20119-лис-2011Ресурсозберігаючі аспекти застосування кавітаційних пристроїв у технологічних процесахВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-лис-2011Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїнуВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Article20119-лис-2011Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїВітенько, Тетяна Миколаївна; Зарецька, Тетяна Вікторівна
Article20119-лис-2011Дослідження впливу гідродинамічних характеристик на ефективність кавітаційної обробкиВітенько, Тетяна Миколаївна; Гащин, Ольга Романівна
Articleсер-20111-лис-2011Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріЗакалов, Олександр Васильович; Бортник, Андрій Ігорович; Zakalov, Oleksandr; Bortnyk, Andriy
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 20

Розкриття

за датою випуску
за мовами