Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Назва: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Бібліографічний опис: Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 9-лис-2011
Видавництво: Одеська національна академія харчових технологій
УДК: 532.528
Теми: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuПереглянути/відкрити
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора