Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Titulua: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Egilea: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Gordailuaren-data: 2011
Date of entry: 9-Nov-2011
Argitalpen: Одеська національна академія харчових технологій
UDC: 532.528
Gako-hitzak: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Laburpena: Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuBistaratu/Ireki
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak