Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Заглавие: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Дата на Публикуване: 2011
Date of entry: 9-Ное-2011
Издател: Одеська національна академія харчових технологій
UDC: 532.528
Ключови Думи: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Резюме: Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Content type: Article
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuИзглед/Отваряне
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти