Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Titre: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Auteur(s): Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Date de publication: 2011
Date of entry: 9-nov-2011
Editeur: Одеська національна академія харчових технологій
UDC: 532.528
Mots-clés: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Résumé: Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Content type: Article
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuVoir/Ouvrir
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration