Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Teitl: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Awduron: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Dyddiad Cyhoeddi: 2011
Date of entry: 9-Nov-2011
Cyhoeddwr: Одеська національна академія харчових технологій
UDC: 532.528
Allweddeiriau: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Crynodeb: Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuGweld/Agor
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFGweld/Agor
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol