Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Tytuł: Обґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну
Authors: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Гащин, Ольга Романівна
Cytat: Вітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.
Data wydania: 2011
Date of entry: 9-lis-2011
Wydawca: Одеська національна академія харчових технологій
UDC: 532.528
Słowa kluczowe: гідродинамічна кавітація
промивання
кислотний казеїн
розчинення
Abstract: Обґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434
ISSN: 2073-8730
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora