Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВітенько, Тетяна Миколаївнаuk
dc.contributor.authorГащин, Ольга Романівнаuk
dc.date.accessioned2011-11-09T17:44:26Z-
dc.date.available2011-11-09T17:44:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВітенько Т.М. Обгрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну / Т.М. Вітенько, О.Р. Гащин // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – випуск 39., т.2 – С. 170-173.uk
dc.identifier.issn2073-8730-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1434-
dc.description.abstractОбґрунтовано технологічну доцільність та економічну ефективність застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїну. Встановлено, що застосування кавітаційних пристроїв на стадії розчинення сухого молока дозволяє значно інтенсифікувати даний процес і тим самим збільшити продуктивність технологічної лінії, а промивання казеїну активованою водою дає змогу підвищити сортність готового продукту.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk
dc.subjectгідродинамічна кавітаціяuk
dc.subjectпромиванняuk
dc.subjectкислотний казеїнuk
dc.subjectрозчиненняuk
dc.titleОбґрунтування ефективності застосування кавітаційних пристроїв у технології виробництва кислотного казеїнуuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc532.528uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kazejin_ekon_pr.djvu132,45 kBDjVuПереглянути/відкрити
Kazejin_ekon_pr.pdf207,74 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Kazejin_ekon_pr__COVER.png182,68 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора