Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621

Назва: Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну
Автори: Шинкарик, Марія Миколаївна
Кравець, Олег Ігорович
Четверікова, Світлана Олександрівна
Приналежність: ТНТУ
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
ПрАТ «Тернопільський молокозавод»
Бібліографічний опис: Шинкарик М.М. Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, С.О Четверікова, С.М. Венгринович // VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК", 23-24 лист. 2017р.: матеріали – К.: – 2017.
Конференція/захід: VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК"
Дата публікації: лис-2017
Видавництво: НУХТ
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Київ
Теми: зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну
казеїн
сушіння
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 107-108
Початкова сторінка: 107
Кінцева сторінка: 108
Короткий огляд (реферат): Пропонується герметизувати з'єднання шнекового преса з завантажувальним механізмом сушарки і направляти частину відпрацьованого теплоносія в завантажувальний механізм. На виході із преса пори будуть заповняться теплим повітрям. За рахунок цього зерна казеїну нагріватимуться як із зовні так і зсередини, що інтенсифікує процес сушіння казеїну і зменшує енергоємність процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621
Перелік літератури: 1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484.
Тип вмісту : Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107-108.pdf195,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
107-108.djvu28,41 kBDjVuПереглянути/відкрити
107-108__COVER.png396,94 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора