Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Четверікова, Світлана Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-12T08:03:47Z | - |
dc.date.available | 2017-12-12T08:03:47Z | - |
dc.date.issued | 2017-11 | - |
dc.identifier.citation | Шинкарик М.М. Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, С.О Четверікова, С.М. Венгринович // VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК", 23-24 лист. 2017р.: матеріали – К.: – 2017. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621 | - |
dc.description.abstract | Пропонується герметизувати з'єднання шнекового преса з завантажувальним механізмом сушарки і направляти частину відпрацьованого теплоносія в завантажувальний механізм. На виході із преса пори будуть заповняться теплим повітрям. За рахунок цього зерна казеїну нагріватимуться як із зовні так і зсередини, що інтенсифікує процес сушіння казеїну і зменшує енергоємність процесу. | uk_UA |
dc.format.extent | 107-108 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну | uk_UA |
dc.subject | казеїн | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.title | Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Київ | uk_UA |
dc.format.pages | 2 | - |
dc.relation.references | 1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | ТНТУ | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | - |
dc.contributor.affiliation | ПрАТ «Тернопільський молокозавод» | - |
dc.citation.spage | 107 | - |
dc.citation.epage | 108 | - |
dc.citation.conference | VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК" | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
107-108.pdf | 195,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
107-108.djvu | 28,41 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
107-108__COVER.png | 396,94 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора