Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorЧетверікова, Світлана Олександрівна-
dc.date.accessioned2017-12-12T08:03:47Z-
dc.date.available2017-12-12T08:03:47Z-
dc.date.issued2017-11-
dc.identifier.citationШинкарик М.М. Шляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїну / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець, С.О Четверікова, С.М. Венгринович // VІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК", 23-24 лист. 2017р.: матеріали – К.: – 2017.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22621-
dc.description.abstractПропонується герметизувати з'єднання шнекового преса з завантажувальним механізмом сушарки і направляти частину відпрацьованого теплоносія в завантажувальний механізм. На виході із преса пори будуть заповняться теплим повітрям. За рахунок цього зерна казеїну нагріватимуться як із зовні так і зсередини, що інтенсифікує процес сушіння казеїну і зменшує енергоємність процесу.uk_UA
dc.format.extent107-108-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectзниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.titleШляхи зниження затрат енергоресурсів на процес сушіння технічного казеїнуuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameКиївuk_UA
dc.format.pages2-
dc.relation.references1. Шинкарик М.М. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. – 2012. – №1(15). – С.476-484.uk_UA
dc.contributor.affiliationТНТУuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя-
dc.contributor.affiliationПрАТ «Тернопільський молокозавод»-
dc.citation.spage107-
dc.citation.epage108-
dc.citation.conferenceVІ Всеукраїнська науково-практична конференція “Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК"-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
107-108.pdf195,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
107-108.djvu28,41 kBDjVuПереглянути/відкрити
107-108__COVER.png396,94 kBimage/pngПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора