Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Назва: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Автори: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Бібліографічний опис: Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Дата публікації: 2011
Дата внесення: 9-лис-2011
Видавництво: Вінницький національний аграрний університет
УДК: 532.528
615.012.014
Теми: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Короткий огляд (реферат): Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора