Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Başlık: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Yazarlar: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Yayın Tarihi: 2011
Date of entry: 9-Kas-2011
Yayıncı: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Anahtar kelimeler: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Özet: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu78,01 kBDjVuGöster/Aç
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf293,3 kBAdobe PDFGöster/Aç
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png149,3 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları