Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Tytuł: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Authors: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Cytat: Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Data wydania: 2011
Date of entry: 9-lis-2011
Wydawca: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Słowa kluczowe: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Abstract: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora