Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВітенько, Тетяна Миколаївнаuk
dc.contributor.authorЗарецька, Тетяна Вікторівнаuk
dc.date.accessioned2011-11-09T11:00:18Z-
dc.date.available2011-11-09T11:00:18Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431-
dc.description.abstractПредставлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.uk
dc.description.abstractThe results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВінницький національний аграрний університетuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectгідродинамічна кавітаціяuk
dc.subjectповерхня масообмінуuk
dc.titleОцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорноїuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc532.528uk
dc.subject.udc615.012.014-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора