Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Pealkiri: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Autor: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Ilmumisaasta: 2011
Date of entry: 9-nov-2011
Kirjastaja: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Märksõnad: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Kokkuvõte: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu78,01 kBDjVuVaata/Ava
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf293,3 kBAdobe PDFVaata/Ava
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png149,3 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid