Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Teitl: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Awduron: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Dyddiad Cyhoeddi: 2011
Date of entry: 9-Nov-2011
Cyhoeddwr: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Allweddeiriau: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Crynodeb: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu78,01 kBDjVuGweld/Agor
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf293,3 kBAdobe PDFGweld/Agor
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png149,3 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol