Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Titre: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Auteur(s): Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Date de publication: 2011
Date of entry: 9-nov-2011
Editeur: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Mots-clés: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Résumé: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.djvu78,01 kBDjVuVoir/Ouvrir
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja.pdf293,3 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
Ocinka_kavitacijnogo_podribnennja__COVER.png149,3 kBimage/pngVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration