Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431

Title: Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної
Authors: Вітенько, Тетяна Миколаївна
Зарецька, Тетяна Вікторівна
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т.М. Оцінка кавітаційного подрібнення рослинної сировини на прикладі шовковиці білої і чорної / Т.М. Вітенько, Т.В. Зарецька. Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія технічні науки. Випуск 8, 2011.С. 5–9.
Issue Date: 2011
Date of entry: 9-Nov-2011
Publisher: Вінницький національний аграрний університет
UDC: 532.528
615.012.014
Keywords: подрібнення
гідродинамічна кавітація
поверхня масообміну
Abstract: Представлены результаты экспериментальных исследований обработки растительного сырья в кавитационном устройства статического типа. Проанализирована степень влияния гидродинамических и кавитационных параметров на изменение площади поверхности массообмена.
The results of experimental investigations of plant raw stuff treatment in the static cavitation device are presented. The degree of influence of hydrodynamic and cavitation parameters on changes of the mass transfer surface area is analyzed.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1431
Content type: Article
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools