Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Titre: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Autre(s) titre(s): The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Auteur(s): Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Date de publication: aoû-2011
Date of entry: 1-nov-2011
Editeur: М'ясні технології світу / World meat technologies
Mots-clés: енергія
кутер
збереження
подрібнення
Résumé: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
Collection(s) :Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.

Outils d'administration