Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Título : Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Otros títulos : The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Autor : Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Fecha de publicación : ago-2011
Date of entry: 1-nov-2011
Editorial : М'ясні технології світу / World meat technologies
Palabras clave : енергія
кутер
збереження
подрібнення
Resumen : У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador