Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Titel: Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері
Sonstige Titel: The problem of energy saving when grinding meat in the cutter
Autor(en): Закалов, Олександр Васильович
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, Oleksandr
Bortnyk, Andriy
Bibliographic description (Ukraine): Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.
Erscheinungsdatum: Aug-2011
Date of entry: 1-Nov-2011
Herausgeber: М'ясні технології світу / World meat technologies
Stichwörter: енергія
кутер
збереження
подрібнення
Zusammenfassung: У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge