Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397
Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Закалов, Олександр Васильович | - |
| dc.contributor.author | Бортник, Андрій Ігорович | - |
| dc.contributor.author | Zakalov, Oleksandr | - |
| dc.contributor.author | Bortnyk, Andriy | - |
| dc.date.accessioned | 2011-11-01T12:25:19Z | - |
| dc.date.available | 2011-11-01T12:25:19Z | - |
| dc.date.issued | 2011-08 | - |
| dc.identifier.citation | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с. | uk |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397 | - |
| dc.description.abstract | У статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | М'ясні технології світу / World meat technologies | uk |
| dc.subject | енергія | uk |
| dc.subject | кутер | uk |
| dc.subject | збереження | uk |
| dc.subject | подрібнення | uk |
| dc.title | Проблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері | uk |
| dc.title.alternative | The problem of energy saving when grinding meat in the cutter | uk |
| dc.type | Article | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter.pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__COVER.png | 836,51 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
| The_problem_of_energy_saving_when_grinding_meat_in_the_cutter__OCR.djvu | 857,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора