Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorЗакалов, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorБортник, Андрій Ігорович-
dc.contributor.authorZakalov, Oleksandr-
dc.contributor.authorBortnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2011-11-01T12:25:19Z-
dc.date.available2011-11-01T12:25:19Z-
dc.date.issued2011-08-
dc.identifier.citationПроблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутері // Науково-інформаційний журнал "М'ясні технології світу" / Закалов О.В., Бортник А.І. - Тернопіль: ТзОВ "Видавничий дім "Стилус"" , №8(29), 2011. - 37 - 40 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/1397-
dc.description.abstractУ статті проведено аналіз енергоспоживання кутера при подрібненні м'яса робочими органами з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання кутерів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМ'ясні технології світу / World meat technologiesuk
dc.subjectенергіяuk
dc.subjectкутерuk
dc.subjectзбереженняuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.titleПроблемa енергозбереження при подрібненні м'яса у кутеріuk
dc.title.alternativeThe problem of energy saving when grinding meat in the cutteruk
dc.typeArticleuk
È visualizzato nelle collezioni:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.

Strumenti di amministrazione